keskiviikko 5. helmikuuta 2014

In Canberra

Heya mate!

Reissua alkaa olla melkein viikko takana. Ekat pari päivää kuluivat tosiaan Sydneyssä. Ehdittiin käytännön juttujen hoitamisen lisäksi vierailemaan eläintarhassa, jonne mentiin lautalla. Matkalla nähtiin Sydney Harbour Bridge ja oopperatalo.

Sydney Harbour Bridge

Oopperatalo























Eläintarha oli tosi upea. Vähän toista kun Korkeasaari. Eläimillä oli tosi hyvät, isot ja siistit tilat.  Käveltiin ristiin rastiin ja melkein ehdittiin kiertää koko paikka. Lopussa saatiin tosin vähän juosta, kun paikka meinasi mennä kiinni. Parhaiten mieleen jäi kengurut, kirahvit ja tosi väsynyt Tasmanian tuholainen :)






Sunnuntaina jätettiin sitten Sydney toistaiseksi taakse ja suunnattiin kaverien sukulaisten luokse Canberraan. Matka kesti kolmisen tuntia. Maanantaina tutustuttiin kaupunkiin näköalatornin huipulta ja käytiin katsomassa vanhaa parlamenttitaloa. Lämpöä oli 40 astetta ja se oli IHANAA!



















Canberran vanhan parlamenttitalon portailta













Canberra from hights













Tiistaina ajeltiin Kangaroo Valleyn ja Kiaman Blowholen kautta Batemans Bayhin rannalle. Sää vaan ei tosiaankaan ollut suosiollinen, sillä pahimmillaan lämpö tippui 12 asteeseen ja vettä tuli kaatamalla. Voin kertoa, että sortseissa ja topissa paleli ihan pikkasen. Uskomatonta, miten voi pudota lämpö päivässä noinkin paljon.

Blowholella näkyi veden uskomaton voima sen syöksyessä ylös kallion kolosta. Batemans Bayhin ehdittäessä sade oli tauonnut ja jotkut hurjat suomalaiset meni jopa uimaan. Me ei, sillä meillä on aikaa odottaa taas lämpöisempiä kelejä :D




Road trip Canberrasta Kiaman kautta Batemans bayhin ja takaisin.






















Tänään oltiin maistelemassa viinejä muutamalla paikallisella viinitilalla ja tarttui maisteluiden lisäksi mukaan muutama pullokin. Nämä nautitaan perjantain BBQ -juhlissa, jotka ihanat lainasukulaiset meille pitävät. On ollut tosi nastaa ja iso kiitos isäntäväelle! Lauantaina suunnataan kohti uusia seikkailuja, jotka saattavat löytyä Melbournesta tai sitten jostain muualta ;)

Ainiin, nyt on paikalliset puhelinliittymät. Numeroa saa pyytämällä!

Loppuun vielä muistutus:
QUIT SMOKING, IT´S F*CKING EXPENSIVE!












Terkuin kiireiset matkalaiset

No kestääkö?
5.2.2014
Kiireet jatkuu, mutta tunnelma ei kiristy. Sydneystä poimittu matkaseura on ollut tosi jees, eikä oo tarvinnut katella toisen naamaa koko aikaa. Laid back life ;)

6 kommenttia:

  1. Tasmanian tuholainen näyttää tosi söpöltä - tuossa kuvassa.
    Mooses & co

    VastaaPoista
  2. On se mukava että on mukavaa! Kissatkin pärjänneet hyvin. MH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kissat on pärjänny hyvin, niitä onkin jo hieman ikävä, kun ei täällä oikein näy kisuja missään.

      Poista
  3. Haha, jep me kestetään kuumaa ja nautitaan siitä. Nyt on pari päivää ollu selkeesti viileempää ja kyllä on ikävä kuumuutta. Eiköhän nää vilukissat suuntaa kohta pohjoiseen, jossa on toivottavasti aina lämmin. Terkkuja Suomeen!

    VastaaPoista
  4. Moi matkakaiset! Täällä yks täti Pirkkalasta & Co seuraa mielenkiinnolla teitin reissua suuressa maailmassa. Onnea vaan teille matkalle!

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyyminä!