lauantai 15. helmikuuta 2014

I'm sitting here in a boring room...

 it's just another rainy Sunday afternoon...

Jep näin on. Täällä sataa. Ja on satanut jo pari päivää. Huomenna pitäisi sateen tauota, mutta porottavaa aurinkoa saamme vielä säätiedotuksen mukaan odotella jonkun päivän. Jotain positiivista, nimittäin sateesta huolimatta täällä ei sentään ole kylmä. Tällä hetkellä sellaiset 23 astetta. Iltapäivälle luvattu 26.

I'm wasting my time I got nothing to do ...












Saatiin siis perjantaina kämppä tästä Bondi Beachin nurkalta. Talo on ihan jees. Vähän vanha ja nuhjuinen, mutta kaikki tarvittava löytyy. On keittiö, pari kylppäriä, pesukone ja oma iso huone. Talossa asuu meidän lisäksi neljä muuta asukasta. Kaikki on ehditty tavata ainakin pikaisesti: vanhempi britti-mies, joka on asunut Ausseissa ja myös ilmeisesti tässä talossa kymmeniä vuosia, toinen vanhempi äijä, josta en oikein tiedä mitään, kolmekymppinen, urheilullinen jannu, joka kuuntelee täysillä Snoop Doggia ja muuta räppiä ja about saman ikänen egyptiläinen jannu, joka on asunut pari vuotta Gold Goastilla ja muuttanut Sydneyyn 10 viikkoa sitten. Miehiä siis kaikki. Mahtaa mulla olla hyvät tai sitten varsin kauheet oltavat, saa nähdä...

Perjantain jälkeen on tosiaan satanut enemmän tai vähemmän koko ajan, joten ei olla saatu paljon mitään aikaiseksi. Pari kertaa ollaan kävelty parin kilsan päässä olevaan ostoskeskukseen, Bondi Junctioniin. Ihan keskuksen nurkalta pongattiin pari tosi halpaa thaikkuruokapaikkaa. Toisessa iso annos 2.5 taalaa ja toisessa 3. Ei näillä hinnoilla kannata mitään ruokaa itse tehdä! Toinen ajanviete on ollut olympialaisten katselu TV:stä. Mitään muuta järkevää ei olla vielä töllöstä pongattu.

Olympialaiset on viihdyttäny meitä ahkerasti.












Tän päivän suunnitelmana on tilata Tax file numberit, jotta ne ehtisivät tulla tähän osotteeseen ennen pois muuttoa. Huomenna ajateltiin mennä reilun 30 kilsan päässä sijaitsevaan Featherdalen luonnonpuistoon, jossa saa silitellä koaloita ja kenguruita ja vompatteja. Jes, sitä oonkin oottanut! Toivottavasti ei vaan sada huomennakin...
  
Toivottavasti saan silittää just tollasta!
Photo By: Matt Glastonbury













Sade on pakottanut malttamattomat matkalaiset hieman ottamaan iisimmin ja lataamaan akkuja. Kohta on taas energiaa poukkoilla paikasta toiseen. Mutta kyllä sitä aurinkoa on jo ikävä!

Ainiin, unohtu mainita, että meillä käy tässä talossa siivooja! Ei siis tarvii kun oma huone siivota, ihan luksusta!

Sateisin terkuin Ellu ja Ola


No kestääkö?
16.2.2014
 
Kaverit jatkoivat matkaa Aucklandiin perjantaiaamuna, joten ollaan muutama päivä oltu ihan kaksistaan. Kavereiden mukana katosi kiire ja sen on kyllä huomannut. Ollaan otettu rennosti ja nukuttu pitkään ja syöty ihania pitkiä aamupaloja. Ihanaa kun voi vaan olla. Kämpän saanti oli molemmille yksi iso stressin aihe ja nyt se on poissa. Seuraavaksi voi ruveta stressaamaan auton hankinnasta. Siitä voikin syntyä melkoinen sota, koska  me selvästi halutaan eri asioita :D noo, mutta sen näkee sitten..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös anonyyminä!