lauantai 22. helmikuuta 2014

Huomenna mennään markkinoille!

Me täällä taas hei!

Palataan postauksissa taas normaaliin päiväjärjestykseen kuulumisten päivityksen merkeissä. Kelit on täällä olleet melko suotuisat ja sade on pysynyt poissa. Tänään käytiin hölkkälenkillä ja voin kertoa, että oli pikkasen kuuma juosta. Kotiin sai melkein madella auringon paahtaessa taukoamatta. Viileä suihku oli ton jälkeen erittäin jees. Eilen lötköteltiin rannalla ja koitettiin hankkia vähän lisää rusketusta. Se ehkä jopa onnistui, eikä kumpikaan palanut.

Tiistaina käytiin kurkkaamassa Sydneyn akvaariota. Oli melko iso ja upea. Nähtiin jos jonkinmoisia kaloja, rapuja, mustekaloja ja muita mereneläviä.

Elävä hainpoikanen munassa, kuoriutuu kohta.

Iiiso mustekala



Hauskinta reissussa oli allas, jossai sai kokeilla kaikenmoisia mereneläviä. Siellä asui muun muassa elukka nimeltä "burnt sausage sea cucumber". Se oli sellainen tumma, pehmeä makkara :D Olaa sai hetken suostutella, mutta viimein sekin testasi miltä palanutmakkaramerikurkku tuntui.

Meritähti ei ollu yhtään limanen!

Burnt sausage sea cucumber

Torstaina päästiin kuin päästiinkin vihdoin Featherdalen luonnonpuistoon ja se oli upee paikka! Tosi monet elukat liikuskelivat ihmisten seassa ja niitä sai paijailla ja syöttää kasveilla. Ola rakastui vallabeihin ja kenguruihin. Mun lemppareita oli koalat, nokkasiilit ja ihana pikkulehmä.

Olisko sulla jotain siinä kädessä?

Jep, se oli just niin pehmeä, miltä näyttää.

Tää puolestaan oli ihan yhtä piikikäs kuin miltä näyttää.


Hei, anna lisää!


Nyt oon saanu silittää monia elukoita, mutta yksi puuttuu vielä, vompatti. Sitä on päästävä silittämään! Ja ehkä Väpää kanssa. Väpän kiinni saaminen voi tosin olla melkoinen urakka, kun ei siitä meinaa ehtiä edes kuvaa nappaamaan!

Huomenna on suunnitelmissa mennä Surry Hillsiin markkinoille, josta ollaan ennakkotilattu ruisleipää ja hapankorppuja yhdeltä suomalaiselta naiselta. Nammmm.. Ruisleipää onkin jo melkoinen ikävä.

Asuminen sujuu edelleen hyvin. Muut asukkaat on ihan mukavia ja tullaan jo hyvin juttuun räppijannun ja egyptiläisen kanssa. Tänään oli siivouspäivä ja ai että yhden huoneen siivoaminen on helpompaa kun koko asunnon :D.

Auringonlaskua meidän ikkunasta

Toivottavasti aurinkoa riittää vielä päiviin tuleviin!

ja loppuun vielä isälle tiedoksi:



Eli jos me ollaan niin onnekkaita, että joudutaan hain kitaan, kannattaa teidän ruveta odottelemaan lottovoittoa, sillä johan tollainen onni kulkee suvussa!

Terkuin Elina ja Ola

No kestääkö?
22.2.2014

Oon saanu Olan suostuteltua hölkkälenkille mun kanssa jo kaks kertaa ja sillä on ehkä jopa ollu ihan kivaa (tosin ekan lenkin ja pienen jalkareenin jälkeen se ei oikein meinannu päästä seuraavana päivänä kävelemään :D). Joko sillä on siis tosi tylsää tai sitten mä oon ollu tosi kiltti!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä eläimiä! :):) kiva taas lukee teiä kuulumisii

    VastaaPoista
  2. Moi,
    Jännä paikka tuo eläintarha. Jos itse olisin silitettävänä, saattaisin kyllästyä ja raapaista jotakuta vierasta. Ja entäpä jos jotkut af Granin kaverit vaikka noutais täältä ihmisiäkin eksoottiseen eläintarhaan omalle tähdelleen, niitä sitten humanoidit ihmettelisi. Noilla minun ihmiskamuilla kun on niin onnettomat kynnet eikä hampaissakaan kehumista... No, ei viitsitä pohtia sitä enempää. Ihan hauskatyytyväisiltä nuo teidän kuvaamat kaverit ainakin näyttää.
    Terkkuja lähettää Mooses&co

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyyminä!