perjantai 5. joulukuuta 2014

Koh Lanta

Moikka moi!

Koh Jumilla meni pari päivää eritttäin leppoisasti. Saari on pieni, eikä siellä tosiaan ole kovinkaan paljoa muuta tekemistä, kuin olla rannalla ja syödä. Sitä me myös tehtiin ja vähän myös snorklattiin. Sadettakin saatiin osaksemme molempina päivinä, mutta onneksi vasta ilta puolella. Aika meni tosi nopsaan ja rentoa loikoilua olisi vallan hyvin voinut jatkaa vielä toiset kaksi päivää. Hotelli oli kuitenkin jo varattu Lantalta, joten pakko oli lähteä.

Pojat ottaaa chillisti
Aika rauhassa sai olla
Vene

Pois pääseminen saarelta ei kuitenkaan ollut aivan yhtä helppoa, kuin saarelle pääsy. Liput Krabilta Jumille maksoivat 350 batia per nenä ja kun ruvettiin kyselemään hintoja Jumilta Lantalle, oli halvin lippu 500. Koh Jum on tosiaan Krabin ja Lantan välillä yli puolen välin, eli lähempänä Lantaa, kuin Krabia. Tämä teki hinnasta melko uskomattoman. Paikallisten ahneus on kuitenkin täällä päin maailmaa sitä luokkaa, ettei tuo jaksanut edes kovin paljoa yllättää. Löydettiin sattumalta hotellilta puolalainen pariskunta, joka oli myös kyytiä vailla. Kuudelle hengelle tuli halvemmaksi vuokrata yksityisvene kun ottaa hotellien kauppaama lauttakyyti. Tällä tavalla hintaa tuli per nuppi 400 batia, eli noin 10 euroa. On se kallista silti.

Kisu-ikävä!
Rapu

Ruoka Jumilla oli aika perustasoa. Ei mitään herkkua, mutta kyllä sillä eli. Ehkä hassuin kokemus oli, kun tilasin vihreää teetä. Sain todellakin vihreää teetä.

Green tea in Thailand

Jumilta meidän poppoo siirtyi eilen Lantalle ja Juuso jatkoi Phuketiin. Valittiin täältä Lantalta vähän hinnakkaampi majapaikka, sillä haluttiin saada allas. Majapaikka on ihan jees, mutta harmiksi aurinko paistaa vähän heikosti. No, altaalla ollaan silti!

Mehän ollaan altaalla sato tai paisto!

We will see what happens next!

Elina ja muut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös anonyyminä!