maanantai 27. tammikuuta 2014

Mie ROMAHAN!

Nii.

Päivällä meinas koko maailma kaatua niskaan ja piti mennä suihkuun mököttämään. Kämpässä kaamee kaaos ja rinkka kaikkea muuta ku valmis. Lähdettiin kuitenkin suihkun jälkeen käymään Amarillossa syömässä ja se viilensi hermoja sen verran, että kotiin päästyä rinkka ja romut sai kyytiä ja tulos on nyt tässä tsädäm!























Rinkka on siis melkein valmis ja mahtuu hienosti kiinni. Painoakaan ei ollut kuin 9,6 kiloa! Rinkassa on myös sisällä sellasta kamaa, mitä voi tarvittaessa heittää perillä pois, jos oikein rupee  korpeemaan. Hieman kyllä ihmettelen, että mistä hitosta tuo musta salama tohon kuvaan jo ehti? Jostain luin joskus, että kissan omistajan pakkaaminen menee suurin piirtein näin:
  • Pakkaa vaatteet
  • Poista kissa laukusta
  • Pakkaa hygieniatarvikkeet
  • Poista kissa laukusta
  • Jahtaa kissaa, jonka suussa on sukka
  • Poista kissan tuoma leluhiiri laukusta
  • Pakkaa loput kamat
  • Poista kissa laukusta

 


Toi video ilmaisee loistavasti tämän. :D Saa nähdä onko meillä Australiassa kuinka monta Hilman tuomaa pompulaa ja leluhiirtä rinkoissa. Toivottavasti sentään huomataan ottaa kissa pois vielä ovella tai viimeistään lentokentällä.

Loppuun vielä yksi hyvä vinkki matkalaisille: kannattaa hankkia jostain tavaratalosta sellaisia vakuumipusseja, mistä puristetaan rullaamalla ilma pois. Menee muuten vaatteet superpieneeen tilaan!

Oon kyllä hitokseen ylpee itsestäni ja siitä, että vaikka oonkin melkonen prinsessa, sain pakattua rinkan noinkin kevyesti ja kevyeksi.

Prinsessatki osaa pakata!
No kestääkö?
28.1.2014

Ulkona syöminen teki molemmille hyvää ja saatiin ajatukset hetkeksi pois tästä urakasta. Tämän johdosta Mäkelänkadun kartanossa vallitsee tällä hetkellä melko mukava tunnelma. Huomenna tosin tilanne saattaa olla jo aivan toinen.

2 kommenttia:

  1. Moi Elina! Lähtöpäivä siis käsillä tänään! Oikein hyvää matkaa teille!!! Mukavaa tekstiä; sulta tuo kirjoittaminen sujuu! Mielelläni luen kokemuksianne ja katselen kuvianne! T. Leena H.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena. Koitan ehtiä päivitellä mahdollisimman usein aina yhteyksien salliessa :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyyminä!