perjantai 10. tammikuuta 2014

Kuka mitä häh?

Mä olen Elina.

23 vuotias nuori neitokainen Lahdesta. Taskussa on tuoreet tradenomin paperit ja kainalossa insinöörimies Olli. Me asutaan kivassa talossa ja meillä on kaksi kissaa. Vielä kuukausi sitten molemmilla oli myös aivan mahtavat ja koulusta vastaavat työpaikat. Kaikki oli varsin hyvin siis.

Nyt Olli on työtön ja niin mäkin olen 4 tunnin päästä. Kuukauden päästä meillä ei ole asuntoa, eikä kissoilla isäntiä. Silti me ollaan onnellisempia kuin koskaan!

29.1.2014 astellaan viimeisen kerran pitkään aikaan Suomen maan kamaralla. 28 tuntia myöhemmin kääntyy uusi sivu elämästä Australiassa. Ensimmäisenä suuntana on Sydney ja siitä mennään ihan just sinne minne halutaan. Me ollaan vapaita!

Kaikki on melko valmista. Kai. Rinkat on ostettu ja vakuutukset hankittu. Samoin lennot ja viisumi löytyy. Kohta voi aloittaa rinkan pakkaamisen ja purkamisen ja uudelleen pakkaamisen, jotta saa mukaan vain kaiken tarpeellisen. 50 litraan mahtuu yllättävän vähän tavaraa.

Tervetuloa siis mukaan matkalle maailman toiselle puolelle!

No kestääkö?

Jaa niin mikä? No parisuhde. Tätä kysymystä ollaan pohdittu me ja muut. Tämän takia jokaisen postauksen lopussa lupaan päivittää parisuhdekuulumiset, jotta tulee sitten kaikki kaikille selväksi, ehkä pieni pilke silmäkulmassa tosin ;)

10.1.2014
Ola on ollut viikon työtön ja oon joutunut katselemaan viimeset neljä aamua, kun se jää tyytyväisenä kuorsaamaan sänkyyn mun suunnistaessa pimeydessä töihin. "Hieman" on suoraan sanoen ärsyttänyt. Joka päivä kuitenkin kotiin tullessa on ollut asuntoa siistitty ja ruokaa tehty, joten valtakunnassa kaikki hyvin <3

Tätä saattaa vähän tulla ikävä <3

4 kommenttia:

  1. Aivan huippua Elina! Ihanaa reissua sulle ja Ollille, kohta pääsette maistamaan Wapautta! :)

    Täällä ollaan kuulolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miikku, Tässä alkaa jo jännitys pikkuhiljaa nousemaan lähdön lähestyessä!

      Poista
  2. Moi Elina. Sinä lähdit niin sähäkästi, että en ehtinyt sanoa edes moi. Minun moin sait nyt näin kirjallisesti. :o) Onnea matkaan ja huumoria mukaan. Huumorille kannattaa varata siitä 50 litran rinkasta reippaasti tilaa. ;o) T: Kaveri joka odottelee kengurun kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos moista ja onnentoivotuksista! Huumoria on tosiaan pakattava mukaan reilusti, jotta tiukemmistakin päivistä selvitään. Toivottavasti niitä ei kuitenkaan tule kovin paljoa :).

      Ps. kengurun kuvia tulee toivottavasti pian.

      Poista

Voit kommentoida myös anonyyminä!