torstai 20. maaliskuuta 2014

Port Macquarie

Hei vaan hei.

Vielä ollaan täällä Port Macquariessa. Tarkoitus olisi tästä kohtapuoliin lähteä taas reissun päälle. Tultiin tänne siis toissapäivänä ja eilinen kierreltiin kylää ja yritettiin vähän lepäillä. Päivällä käytiin kurkkaamassa paikallista koala-sairaalaa. Sairaalassa ei ollut kovinkaan paljoa potilaita, mikä oli varsin hyvä. Illalla grillattiin lammaspihvejä nammmm..

Koaloiden suurimmat viholliset ovat liikenne ja koirat.


Ensimmäinen yö täällä Port Macquariessa vietettiin rannalla, missä oli varsin mielenkiintoista seuraa. Alue oli siisti ja vessojen ja suihkujen lisäksi sieltä löytyi myös grillit ja hyvää vettä auton vesisäiliöihin. Eilen aamulla vesi oli kuitenkin muuttunut ruskeaksi ja seuralaisten lukumäärä kasvanut (parhaillaan nähtiin 3 samaan aikaan), joten päätettiin vaihtaa toiselle leirintäalueelle kaupungin pohjoispuolelle. Täällä sai olla varsin rauhassa.



Tälläisiä seuralaisia liikkui etsimässä ruokaa.
Yksi meinasi hypätä Panamiñon kyytiin.


Unohtui viime postauksessa mainita, että edellisellä leirintäalueella meille seuraa piti kaksi kengurua, joista toinen oli valtava. Ei uskallettu mennä kovin lähelle, sillä uroskengurut voivat olla kuulemma varsin äkäisiä, jos erehtyvät luulemaan ihmistä kenguruksi.


Kuka löytää kuvasta kengurun? (Äiti, klikkaa suuremmaksi)

Port Macquarie on parin päivän kokemuksen perusteella tosi kaunis paikka. Täällä on paljon rantoja ja kallioita, joista on varsin upeat näköalat. Asukkaita kapungissa on reilut 40000 eli ihan hyvän kokoinen kylä siis. Löydettiin täältä myös yksi hyvä irkkuravintola, josta sai lounaalla 250g pihvin ja salaatin 10 taalalla. Mennään sinne myös tänään syömään ennen kun lähdetään.



Rakkaudenlukko vuodelta 1987

Nyt on toivottavasti akuissa (meillä ihmisillä) sen verran virtaa, että jaksetaan taas ajella. Tänään on vähän sateinen kelikin, eli ei ole ehkä ihan niin kuuma kuin viime päivinä.

Terkuin Elina ja Ola

No kestääkö?
19.3.2014


Kaikki hyvin. Ehkä mekin joskus ripustetaan tollainen rakkaudenlukko johonkin kaiteeseen (tai sitten ei).

4 kommenttia:

  1. Terve se oon mä. Eli John alias Hannu Broanwaterilta. Kun tulette tanne ylospain, niin pysahtykaa sellaiseen caravaanipuistoon kuin Broadwater Stopover Tourist Park. Kysykää Johnia, niin tuun antaan teille vahan sisäpiirin infoa retkeilysta. Broadwater sijaitsee after Woodburn ( noin 10 kilsaa) ensimmainen Caravan Park kun tuutte Broadwateriin tien vasemmallapuolella. Paikan puh. on 66828254, jos haluutte varata sähkötolppapaikan. See U later!

    VastaaPoista
  2. (Äiti, klikkaa kuvaa suuremmaksi) koitui hyödylliseksi meikäläisellekin. Nauratti hieman. Hehe. Sun blogi on ylivoimanen Elina! (:

    VastaaPoista
  3. Haha, kiitti Anni! :D kiva kuulla että joku (muukin kun äiti) tätä joskus lukeekin nii jaksaa taas kirjotella :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös anonyyminä!