torstai 6. maaliskuuta 2014

Moottoritie on kuuma

Howdy!

Vielä majaillaan täällä Bondilla, mutta ei kauaa. Eilen ostettiin camper van ja ensi viikon lauantaina jätetään Sydney taakse ja lähdetään katsastamaan mitä muuta Australialla on tarjota. Jeeeee! Vähän on vielä auton papereissa ja vakuutuksissa sumplimista, mutta pitäisi hyvin ehtiä viikossa hoitaa kaikki.

Auto itsessään on 85 vuoden Toyota Hiace pop top ja sieltä löytyy melkein kaikki mitä ihminen tarvitsee (toivottavasti). On sohva, josta tulee sänky, lavuaari ja sähköinen vesipumppu, eli hanasta saa vettä, kaasuhella ja suihku. Auto ostettiin 30 kilometrin päästä Sydneyn keskustasta ja jätettiin se sinne majailemaan viikoksi, sillä parkkeeraaminen tänne Bondin nurkille on tosi kallista.

Täytyy varmaan ruveta tekemään jonkunlaista matkasuunnitelmaa, jotta ei mene aikaa turhaan harhailuun.

Näitä lisää!












Jervis baystä kotiutumisen jälkeen ollaan käyty tsekkaamassa Manly, joka on sellainen ranta-surfi-turistimesta Sydneyn pohjoispuolella. Siellä käytiin myös merimaailmassa. Satuttiin just sopivasti paikalle, kun sukeltajat olivat ruokkimassa eläimiä. Rauskut oli tosi nälkäisiä ja söi melkein sukeltajatkin! Isoimman ja ahneimman nimi oli Big Mouth

Big Mouth is greedy












Sään vaihtelut täällä ovat melko uskomattomia. Keskiviikkona Manlyssä makailtiin rannalla tyytyväisenä ja lämpöä oli noin 26 astetta. Sitten yhtäkkiä iltapäivällä keli viileni ja taivaalle kerääntyi pilviä. Kerättiin kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnattiin lautalle ja takaisin Sydneyn keskustaan. Lauttamatkan aikana rupesi satamaan kaatamalla ja salamoita vilkkui horisontissa. Taivas synkkeni hetkessä. Rantaan päästyämme sade oli jo melkein lakannut ja ukkonen kadonnut.

Huomenna mennään Paddingtonin markkinoille katsomaan jos löytyisi jotain tosi tarpeellista roinaa meidän uuteen kiesiin.

Cheers!

Elina ja Ola

No kestääkö?
7.3.2014


Hyvässä sovussa ollaan edelleen. Katsotaan kuin käy, kun muutetaan meidän uuteen luksuskotiin, jossa neliöitä on ehkä 10 jaettavaksi kahteen pekkaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös anonyyminä!